Wil je dit nog spelen deel 1: Dredd vs. Death PC

Judge Dredd op de pc kwam uit op 17 oktober 2003. En voor die tijd voor de fans een erg leuke game. Ik heb hem toen best veel gespeeld. Als je Dredd niet boeide, dan waren er genoeg betere FPS games op de markt. Maar als fan van de comic en de films (ook die met Stallone ja, wat de eerste DVD is die ik ooit kocht. Zegt wel genoeg), wilde ik deze game graag hebben. Toen de game gekocht en best veel gespeeld. Alleen nooit uitgespeeld.
Een tijd terug kon de game krijgen bij een bundle games (humble bundle of Fanatic).  Anno 2018 wilde ik het toch weer eens proberen, maar dat heb ik na 10 minuten opgegeven. Deze game heeft het niet meer om langer dan die tijd vermakelijk te zijn.

Als je als profiel naam Rebellion intypt unlock je alles, en start de story mode in het laatste level.
Na 10 minuten zombies en skeletten in een lelijke omgeving te hebben afgeschoten heb ik de game uitgezet
Zie het onderstaande screen.


Sommige games zijn tijdloos, maar deze helaas niet. Hopelijk gaan ze nog eens een game maken. Dit universum heeft ZO veel charme om in games te verwerken.
Al zouden het maar games zijn die in dit universum afspelen. Ik ben voor.