Warhammer Eternal Crusade

Ik heb een tijdje geleden de Alpha versie gekocht van Warhammer 40k Eternal Crusade.
De code geeft recht op de Game als die uitkomt natuurlijk.

warhammerchaos

Na Dawn of War 1 en 2 zit ik toch wel te hopen op een Battlefield/Battlefront game versie in het Warhammer universum.
Dit begint er al aardig op te lijken, en voor een Alpha, ziet het er al er goed uit.
Voor nu heb je de Space Marines en de Chaos Space Marines, maar de Eldar en de Orks komen er ook aan. Ik zag nog ergens een fimpje met Tyranids. Dus wie weet…

Officiele Site: www.eternalcrusade.com/
Youtube Kanaal www.youtube.com/channel/UCxH-BQF2CRQV6lXTf41xEeg

Ik heb zelf al wat uurtjes gespeeld, en dingen als levelling zit er nog niet in. Vreemde pauzes als je start met spelen, en af en toe wat lag, draait de game wonderbaarlijk goed. Het is wat Chaotisch soms, maar ik ben nu al erg blij met de game. Het is een Alpha versie. Wapens upgraden is er dan ook nog niet.
Je merkt dat het echt met liefde voor de franchise wordt gebouwd, de levels zijn opgebouwd met de Scenery die je kan kopen voor de tabletopgame. De fracties als Iron Warriors, Blood Angels etc. zijn ook te kiezen. Evt een eigen maken zou ook leuk zijn. Dan kun je jou eigen Chapter bijvoorbeeld maken. Die je in de miniature game ook gebruikt.
Er zijn op het forum wat tweaks te vinden om de game vloeiender te laten lopen.
Joypad support voor de console gamer is er ook. Ik ga hier nog wel mee stoeien, om de boel smooth te laten lopen. Al komen er genoeg nieuwe builds, waardoor dat niet verplicht is.

Met een Predator een Rhino aanvallen, of een heavy Bolter leegknallen op een aantal Chaos Marines is imo al een geweldige ervaring. Er moet nog veel gebeuren, maar toch, voor nu 🙂

Mijn wensen zijn nog wel, een DreadNought, Terminators en evt Commanders die rondlopen.

Als je wat met de Warhammer Hobby hebt, en Shooters leuk vindt, is dit echt een game om in de gaten te houden. Ik ben vanavond in ieder geval weer online!

Edit: Kleine Update. Vanaf nu is de Early Acces versie te koop via de Steam Store.