Hooi koorts zoen app

Ik lees net dat mensen met hooikoorts moeten gaan zoenen.
Een halfuur durende kus vermindert hooikoortsverschijnselen, doordat de productie van het stofje dat hooikoorts opwekt, histamine, wordt verminderd.

Op mijn werk en privé ken ik meerdere mensen die last hebben van hooikoorts. Ik zelf niet gelukkig. En gezien er meerdere ook vrijgezel zijn, kreeg ik een idee. In een tijd van tinder, second love en andere sites (waar je mij niet op zult vinden, voordat ik daar reacties op krijg). Waarom maak je geen Hooikoorts zoen app.

Installer de app. Geef op de app aan of je man of vrouw bent. Geef aan of je op mannen of vrouwen of allebei valt. en activeren. De app treedt in werking als de pollen weer in de lucht hangen, doordat ze bericht krijgen van sites zoals http://www.pollennieuws.nl/.

Via bluetooth houdt je telefoon in de gaten of er iemand in de buurt is. Zo ja, gaan beide telefoon piepen.
half uurtje zoenen, en de klachten zijn weer een stuk minder. Scheelt ook in de kosten voor medicijnen.

0000001364