www.DaDude.nl Gaming blog

www.DaDude.nl, een blog voor gamers

Hoe begin je een blog, Wie boeit het wat je te melden hebt. Dit wordt een verzameling van Game-info en persoonlijke ervaringen van en in gaming, die ik hier plaats voor mezelf. Iedereen die er wat aan heeft is van harte welkom. Reacties en opmerkingen zal ik zeker lezen. Of ik alles plaats is een 2e.

blog-793047_640

Ik zal veel ook indygames checken, gezien ik veel pc games via Steam aanschaf. Nee, geen wanden met games bij mij, maar lekker makkelijk zoveel mogelijk digitaal. Veel games koop ik door via Humble Bundle of bijvoorbeeld Bundlestars gamebundels aan te schaffen. Op deze manier krijg je een mooi set games voor erg leuke prijzen. Dat ik via Humble Bundle meteen ook allerlei goeie doelen steunt ie een win win situatie imo.

BESTE game nieuws imo. deze maand: Fallout 4 is aangekondigd. Free roaming door een post apocalyptisch Amerika. Als ik mag uitgaan van Fallout 3 en New Vegas, zal dit een voor mij een pre order worden.

Ik heb door de grootte van Fallout 3, New Vegas nooit veel gespeeld. Ik zal die weer eens opstarten. Nexus mods toevoegen om de beeld kwaliteit op te poetsen.

image_new

Hier de link naar de trailer: Official Trailer Fallout 4