PC Games uitgespeeld.

Vanaf nu ga ik eens bijhouden welke games ik op de PC uitpeel.

15-06-2017: Bioshock 2 Remasterd: Als Big Daddy door Rapture was echt een geweldige ervaring. Alleen kwam ik vast te zitten. Een vriend kon me helpen met een saved game die net na hetgeen waar ik op vastliep (bug in het spel. Niet ik ;-)) kon starten. En kon weer door. 2 uur door een level lopen omdat de game niet snapte waar ik zat, was best balen, maar eenmaal verder in het spel snel vergeten. Het einde was bij mij van de good guys. De andere eindes hadd ook hun ding, maar blij dat ik ervoor koos om de little Sisters te redden.

19-03-2017: Bioshock 1 Remasterd: Na veel online Battlefield 1 en Titanfall 2 geweld, ben ik weer begonnen aan een Sologame. 1 die al een flinke tijd op mijn to do lijstje staat. De Bioshock games.
Met deel 1 begonnen, en het verhaal zuigt je enorm in het spel. het verhaal, de plottwist. Echt geweldig. De bedenker moet wel een hele goeie fantasy hebben om zulke horror elementen in een game te zetten. Maar het is nergens te ziek, of overdone. Ik koos ervoor om alle Little Sisters te redden, en beide einden nu gezien te hebben, misschien maar goed ook. Op naar deel 2

09-08-2016 SPEC OPS: The Line. Het verhaal, WOW, Dat had ik niet verwacht. Ik heb een paar verhaal analyses op Youtube bekeken omdat ik wat uitleg ovewr een paar dingen wilde. Verhaal laat je met wat vragen achter, en de game was best ziek op sommige punten. Maar de shoot-outs zijn goed, alleen de default key settings was totaal anders met bepaalde zaken, waardoor ik nog welleens de mist in ging, en mijn laatste checkpoint laadde.
In een uurtje of 5 uitgespeeld, En heb de andere eindes op Youtube bekeken.
Wilde daarvoor niet de hele game overspelen. Maar wie weet, ik heb 32 van de 50 prestaties ontgrendeld, en met de kennis hoe het afloopt, zal ik de cutscenes heel anders interpreteren.

PC-Spec-Ops-The-Line_TINIMA20120613_0478_3

 

05-08-2016 Homefront. Goed verhaal, veel te kort. in 4 uur uitgespeeld op Normal, en wel wat moeilijker dan Call of Duty. Maar het was voorbij voordat ik het doorhad.

Spoiller: Je gaat het gevecht beginnen op de Golden Gate Bridge om de stad te bevrijden, maar de brug innemen was ook het eind, ik had nog wat gevechten in de stad verwacht. 

Nouja, deel 2 is uit. Gaan we die maar een keertje proberen.

homefront_2011_game-wallpaper-1280x800

 

30-07-2016 Call Of Duty 4: Modern Warfare 3. Mooi einde van deze trilogy. In 6 uur uitgespeeld. Voordat ik met Black Ops begin ga ik eerst is wat anders doen dat COD.

mw3

 

27-06-2016 Call Of Duty 4: Modern Warfare 2. Ook met 2 avondjes (5 uur) uitgespeeld. Verhaal was een stuk beter. De airportmissie hoefde niet voor mij. De Plotwending aan het eind met Ghost…wtf!  Op naar MW 3

call-of-duty-modern-warfare-2-fancast-726135

 

21-06-2016 Call Of Duty 4: Modern Warfare.  Welgeteld 2 avondjes (5 uur) voor nodig gehad. Maar voor een game van 2007. komt die grafisch prima mee. Op naar MW2…………(ik ga ze maar weer is 1 voor 1 spelen. World at War heb ik in het verleden al uitgespeeld. Die was steengoed.

cod4_modtools_sdk

 

25-05-2016: The Division. Ook een eerste Rogue neergeschoten met mijn team in de Dark Zone. Op naar de eerste DLC de 28ste. Lootgrinden is niet zo mijn ding meer, nu de Phoenix coins bijna niet te krijgen zijn….

maxresdefault

 

2015 (ergens) ID’s Rage. Deze game kreeg negatieve reviews, maar ik vind het een topgame. Verhaal, de actie. Alle extra’s zoals het racen en submissies. Ik heb hier toch een goeie 14 uur inzitten. Daarna weer verder met Borderlands 2 (Al speel je die never nooit uit lijkt wel)

RAGE-Box-Art

 

Hiervoor een hele tijd niks uitgespeeld. Omdat ik vooral Battlefield 3, en later Battlefield 4 online speelde. En wat andere games als Dayz. Ik kwam er pas na 50 uur in BF3 achter dat er een solo campagne in zat.

Borderlands 2 heb ik aardig wat uren in zitten ondertussen (24 uur in Borderlands 2 en 8 uur in de Pre-Sequel maar daar zit ik vast atm.), maar het lijkt als of je die games gewoon NIET uit kan spelen, Binnenkort met een collega samen erdoorheen. Hij heeft beide uitgespeeld.

Oja, Deze heb ik nog voor Rage uitgespeeld. Duurde ff gezien ik mijn PC 2x een herinstallatie gaf waardoor ik steeds weer een aantal saves terug moest om een of andere reden. Maar de moeite waard. 1 van de beste verhaallijnen in een game.

header